Convenient.ro

Porneste “cu dreptul” in afaceri ca sa ai succes pe termen lung. Asigura-te ca ai in jurul tau oamenii potriviti care sa iti faciliteze evolutia, sa creeze mediul propice dezvoltarii. Echipa noastra formata din avocati colaboratori specializati, consultanti specializati, experti contabili, notari, traducatori autorizati, lichidatori, mediatori, iti sta la dispozitie cu servicii, idei si solutii optime pentru reusita in afaceri. Odata agreate solutiile propuse, tot noi suntem cei care te vom ajuta sa le implementezi prin serviciile conexe oferite pe tot parcursul parteneriatului nostru. Indiferent ca nevoile tale sunt de natura juridica, vrei sa-ti infiintezi o societate care sa functioneze legal, sau tin de domeniul fiscalitatii noi suntem consultantul tau profesionist si un partener de afaceri. Te ajutam sa incepi o afacere sau sa cresti o afacere, daca ai deja una. Pe langa multele domenii in care te putem ajuta, scopul nostru este sa construim din afacerea ta una competitiva. Ne-am unit fortele sub un singur nume, Convenient.ro pentru ca unul fara celalalt nu functionam. In spatele brandului sunt oamenii, cea mai importanta resursa a unei organizatii. Suntem ca rotitele unui mecanism. Raportat la afacerea ta ne-ar placea sa credem ca suntem rotita care o face profitabila. La baza acestei convingeri sta un parteneriat reciproc avantajos… te ajutam sa cresti, sa te afirmi, sa fii cunoscut si crestem odata cu tine.

Cu o experienta inca din anul 2010, Convenient.ro ofera servicii juridice si tot suportul legal de care compania ta are nevoie pentru un start de succes. Pornind de la consultanta si asistenta juridica pentru alegerea codului CAEN, alegerea bancii, alegerea sistemului fiscal, forma legala, stabilirea sediului social, redactarea actelor firmei, consultanta privind elaborarea unui plan de afaceri, precum si asistenta la negocieri de vanzare–cumparare si pentru incheierea si redactarea de contracte comerciale sunt principalele motive pentru care initierea si dezvoltarea unei afaceri START-UP necesita servicii de consultanta profesioniste.

Onorarii mici, fara birocratie, fara acte de completat, simplu, ieftin si rapid …

La fel ca majoritatea consultantilor, ne estimam onorariile in raport cu timpul, pe care trebuie sa-l alocam in vederea ducerii la indeplinire a serviciilor si sarcinilor pentru care ne-ati contractat. Asigurand o transparenta a serviciilor in relatia client-consultant acestea includ:

* intalnirea pentru stabilirea detaliilor necesare in demersul de majorare capital, constituire societati, gazduire sediu, cesiune etc.;
* redactarea documentelor necesare in dosarul de mentiuni;
* completarea cererilor, formularelor – O.R.C.;
* constituirea, depunerea dosarului, reprezentarea si ridicarea actelor de la O.R.C. precum si predarea ulterior, clientului.

Acte pentru companii

De la intocmirea si redactarea actelor necesare infiintarii unei societati comerciale si pana la elaborarea unei prezentari corporate va stam la dispozitie cu servicii complete.

Intocmim/redactam orice inscrisuri juridice: contracte comerciale, contracte civile, acte constitutive, acte aditionale, contracte de cesiune de parti sociale, contracte de comodat, contracte de inchiriere, contract de mandatare / imputernicire, contracte de prestari servicii, contracte de vânzări, contracte de schimb, locaţiuni; întocmire/redactare contracte individuale de muncă, litigii de munca (recuperarea creantelor salariale; negocierea conflictelor de muncă), notificari. Intocmim/redactam Fisa postului, Organigrame, Regulamente de ordine interioara etc.

Inregistrare mărci la OSIM, protecţie şi exploatare mărci, protecţia drepturilor de autor şi a drepturilor conexe, obţinere brevet de invenţii.

Oferim servicii complete de copywriting, concepere (content creation) si corectura text, tehnoredactare computerizata, scanare si procesare de texte/imagini. Intocmim corespondenta, simpla sau recomandata, traduceri acte, legalizari acte, prezentari companii.

Detalii la convenientconsulting@yahoo.com sau 0720.61.50.62