Misiune

Angajamentul, know-how-ul şi voinţa de a-şi asuma riscul antreprenorial au transformat Convenient într-un partener de incredere pentru clientii sai. Astfel, au fost stabilite deja noi obiective pentru viitor.

Motto-ul Convenient este „Perfectionare si dezvoltare”. Acest motto caracterizează nu doar serviciile ci şi compania în ansamblul său, deoarece dorinta de a evolua, de a rezista mediului concurential, a fost cea care a dat contur istoriei Convenient în ultimii ani. Compania şi-a început activitatea concentrându-se asupra pieţei locale, iar acum, misiunea noastra este aceea de a deveni cea mai buna si cunoscuta organizatie furnizoare de servicii in domeniu, accesibila tuturor categoriilor de clienti, fie acestia IMM-uri, ONG-uri sau persoane fizice române sau straine.

Convenient.ro

Echipa noastra formata din avocati colaboratori specializati, consultanti specializati, experti contabili, notari, traducatori autorizati, lichidatori, mediatori, iti sta la dispozitie cu servicii, idei si solutii optime pentru reusita in afaceri. Odata agreate solutiile propuse, tot noi suntem cei care te vom ajuta sa le implementezi prin serviciile conexe oferite pe tot parcursul parteneriatului nostru. Indiferent ca nevoile tale sunt de natura juridica, vrei sa-ti infiintezi o societate care sa functioneze legal, sau tin de domeniul fiscalitatii noi suntem consultantul tau profesionist si un partener de afaceri. Te ajutam sa incepi o afacere sau sa cresti o afacere, daca ai deja una. Pe langa multele domenii in care te putem ajuta, scopul nostru este sa construim din afacerea ta una competitiva. Ne-am unit fortele sub un singur nume, Convenient.ro pentru ca unul fara celalalt nu functionam. In spatele brandului sunt oamenii, cea mai importanta resursa a unei organizatii. Suntem ca rotitele unui mecanism. Raportat la afacerea ta ne-ar placea sa credem ca suntem rotita care o face profitabila. La baza acestei convingeri sta un parteneriat reciproc avantajos… te ajutam sa cresti, sa te afirmi, sa fii cunoscut si crestem odata cu tine.

Convenient.ro ofera servicii juridice si tot suportul legal de care compania ta are nevoie pentru un start de succes. Pornind de la consultanta si asistenta juridica pentru alegerea codului CAEN, forma legala, stabilirea sediului social, redactarea actelor companiei, consultanta privind elaborarea unui plan de afaceri, precum si asistenta la negocieri de vanzare–cumparare si pentru incheierea si redactarea de contracte sunt principalele motive pentru care initierea si dezvoltarea unei afaceri START-UP necesita servicii de consultanta profesioniste.

Cautam colaboratori,

Daca si tu esti jurist, mediator, student in domeniu si iti place, daca esti foarte priceput in redactarea actelor: rapiditate in scriere, putere de concentrare, scris/citit corect, scanare acte, indosariere, daca iti place domeniul de activitate al societatii noastre, iar experienta si abilitatile tale consideri ca ar fi cele mai potrivite pentru o astfel de colaborare, te asteptam sa ni te alaturi.

Va rugam sa dati un e-mail la adresa consultantamediere@gmail.com si va vom contacta cu siguranta.